AGV – automated guided vehicle

Az AGV nem csupán egy vezető nélküli targonca, hanem egy komplex alrendszer az ellátási láncban. A Gamma Digital saját fejlesztésű AGV flottamenedzsment rendszerével bármilyen típusú AGV bármilyen típusú ERP vagy WMS rendszerbe könnyen integrálható. Komplex intralogisztikai szoftverünk kiterjed az AGV járművek firmware szintű programozására, optimalizálására, a flotta-managementre, vizualizációra, valamint a gyártási vagy raktári logisztikai rendszerek teljes ellátási láncba történő integrációjára. Az AGV flotta tervezésén és méretezésén túl vállaljuk az AGV-k és mobil robotok szállítását, üzembe helyezését és karbantartását is.

Világszínvonalú gyártók, magas rendelkezésre állás

Gyártófüggetlen rendszerintegrátorként Európa és a világ legismertebb gyártóival állunk stratégiai partnerségi kapcsolatban, így minden esetben az adott feladatra leginkább megfelelő modellt tudjuk szállítani. Minden ügyféligény egyedi, nincs két teljesen egyforma projekt, így fejlesztő mérnökeink nagy tapasztalattal rendelkeznek terepi eszközökkel (például gyorskapukkal, teherliftekkel, légzsilipekkel), gyártósori vezérlésekkel vagy más beszállítók AGV flottáival való interfészek terén. 7/24-ben működő, saját szervizcsapatunk révén a felmerülő hibákat a legrövidebb időn belül, a legnagyobb szakértelemmel orvosoljuk, természetesen magyar nyelven.

Bármely feladatra

Az AGV járművek, illetve mobil robotok sokféle módon alakíthatók, attól függően, hogy az adott rakat, az adott folyamatok és az adott környezet pontosan mit igényel. Szállítunk vezető nélküli villás targoncát, amely akár a padlóról is felveszi és lerakja a rakatot, de igény esetén akár 3,5 méteres magasságig is képes emelni. Más esetben platform jellegű targoncára lehet szükség, amely saját hátára veszi fel az adott rakatot, esetleg polcot vagy zsámolyt. A targoncák sokféleségéhez hasonlóan lehet szó vontató AGV-ről vagy akár magasemelésű, szűkfolyosós AGV-ről is.

Bármely iparágban

Stabilan és kiszámíthatóan növekvő hazai vállalkozásként, több mint 150 szakemberrel és 25 év tapasztalattal állunk partnereink rendelkezésére.  Referenciáink megtalálhatók – többek között – az autóipar, a gyógyszeripar és az élelmiszeripar területén. Az elmúlt években egyre több sikeres AGV bevezetésen vagyunk túl, legyen szó gyógyszerüzemről, kávéüzemről, autógyárról vagy autóipari beszállítókról.

 

Ingyenes tanácsadásért keressen minket bizalommal!

 

 

Az általunk kínált AGV-rendszerek legfőbb előnyei

  • Ismert európai gyártók termékeivel kommunikál a vezérlő-rendszerünk, így heterogén járműpark vezérlésére is lehetőséget ad
  • Adaptív útvonalkezelés, amely az aktuális forgalmi szituáció alapján választja meg a pályaíveket
  • Aktív kapcsolat a terepi eszközökkel (liftek, tűzgátló kapuk, gyorskapuk, szállítópályák)
  • Folyamatos online állapotjelentés a járművekről (állapotüzenetek, hibajelzések, az aktuális szállítási feladat adatai)
  • Integráció a teljes ellátási láncot lefedő MFCM rendszerbe (vezérlés, felügyelet és beavatkozás egységes vizualizációs felületen)
  • Saját fejlesztői háttérrel gyors és rugalmas implementálás
  • Saját szervizcsoport az AGV rendszer mechanikai és szoftveres szervizelésére