A diplomadíjak már komoly hagyománnyal rendelkeznek a Gammánál

Idén a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetemen végzett mérnökhallgatók számára alapított Schnell diplomadíj átadásának már a tizedik évfordulóját ünnepeljük, és az Óbudai Egyetemmel karöltve alapította Zalotay díjat is már hat éve szívügyének tekinti vállalatunk.  

 

Gyorsan változó korunkban az egy évtizedes, ill. a hatéves múltat már jelentős időnek könyvelhetjük el. A Schnell diplomadíjat a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetemmel, míg a Zalotay diplomadíjat az Óbudai Egyetemmel együttműködve, az első járványévtől eltekintve, évről évre átnyújtjuk a kiemelkedő munkát benyújtó, tehetséges és szakmai céljaikat megvalósítani vágyó végzős diákoknak. Jó érzés visszatekinteni a hagyományra, és jó érzés, hogy minden évben vannak pályaművek, és nem is csupán egy, mely kiérdemli a professzor urak tehetségeket felkaroló hozzáállása alapján megalkotott elismerést.

A Schnell díjat Schnell György, a professzor úr fia, valamint az egyetem részéről Dr. Kiss Bálint tanszékvezető egyetemi docens adta át, a Zalotay díjat pedig Lamár Krisztián, az Óbudai Egyetem, Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának adjunktusa osztotta ki. A Gamma részéről Nagy László ügyvezető helyettes köszöntötte az egybegyülteket.

A díjátadó idén is egy oldott beszélgetés keretében zajlott, melynek során kiderült, hogy a frissen végzett mérnökök elkötelezettsége nem csupán a zárómunka megírására korlátozódott, hanem valamennyien határozott elképzeléssel rendelkeznek jövőjükről, olyannyira, hogy talán a jól sikerült diplomamunkának is köszönhetően, már el is indultak a mérnöki pályán. Első munkahelyükön már egész otthonosan mozognak és a visszajelzésekből úgy érzik, hogy meg is becsülik munkájukat.

A nyertes pályaművek kidolgozói, valamint témái alább láthatók és olvashatók:

 

Schnell diplomadíj átadása

 

Schnell diplomadíj átadása

 

Zalotay diplomadíj átadása

 

Zalotay diplomadíj átadása