Két hét - két kiállítás

A GAMMA DIGITAL AZ IPAR NAPJAI, VALAMINT AZ AUTOMOTIVE HUNGARY KIÁLLÍTÁSON

Az október nagyon mozgalmasan alakult. Egymást követően két rangos eseményen is részt vettünk. 2018. október 11-12-én Debrecenben voltunk a kétnapos Ipar Napjai rendezvényen, melynek során a kelet-magyarországi régió lehetőségeit próbáltuk jobban megismerni és egyúttal kapcsolatot is építeni.

A jövőbemutató kísérletekkel foglalkozó cégek bemutatkozásain túl, a szakmai programok keretében a mechatronika, a környezetvédelem és a gépészet alkották a szakmai fórumok fő fókuszát.
 
Egy héttel később már az idén hatodik alkalommal, a Hungexpon megrendezésre kerülő Automotive Hungary kiállításon lehetett viszont látni a Gammás standot. A rendezvény rangját jelzi, hogy azon túl, hogy a négy magyarországi autógyáron (Audi, Mercedes, Opel és Suzuki ) kívül, valamennyi szintet képviselően beszállítók, és további, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók is nagy számban jelen voltak, összesen 15 európai ország, 254 kiállítója képviseltette magát.

Gamma Digital ipar napjai 2018Mindkét rendezvényen eredményesnek mondhatjuk részvételünket, hiszen többen olyan automatizálási projekt bevezetésének a szándékával szólítottak meg minket, melyben szerepet vállalhatunk, és középtávon megrendeléssé forrhatja ki magát.
 
Köszönjük a sales és marketing csoportnak az aktív részvételt, valamint a lelkes beszámolót és képeiket. Beszélgetésünk során kiemelték, hogy külön köszönet illeti mindazon szervizes, technikus és mechatronikus kollégát, akik az előkészületek, valamint a lebonyolítás során is támogatást nyújtottak, és így hozzájárultak a Gammás jelenlét sikeréhez.