Logisztikai konferenciák idén ősszel virtuális térben

Idén a járvány a konferenciák szervezését is kizökkentette a korábbi megszokott kerékvágásból, így a két jelentős logisztikai konferenciát – a Nagyvállalati Logisztikai Vezetők Klubja (NLVK) és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) éves őszi konferenciáját – is online rendezték meg.

Ezek a rendezvények hagyományosan az ellátási láncban dolgozó szakemberek legszínvonalasabb találkozóhelyei.

A Gamma mindkét rendezvényen részt vett; jelen voltunk virtuális kiállítóként, valamint előadással is készültünk. Ez utóbbi tekintetében Zahornitzky Tamás, értékesítési vezető képviselte cégünket, aki a rendszerintegrátori projektek szakértőjeként „Innovatív fejlesztések a gyáron belüli logisztikai automatizálás terén” címmel adott elő. Bemutatójában az utóbbi időszak projektjeiről  nyújtott színes keresztmetszetet, különös tekintettel az AGV-k alkalmazásában rejlő rendkívüli előnyökre, valamint az intelligens optikai eszközök terén hozott újításokról.

Online logisztikai konferencia

Az előadásnak mindkét rendezvényen igen kedvező volt a fogadtatása, az előadást követő kapcsolatfelvételekből már konkrét igények is megfogalmazódtak. A technika szinte határtalan lehetőségeinek köszönhetően, az online konferencián nem maradtuk le a tudomány fejlődését bemutató hírekről, ill. új eljárásokról, ennek ellenére nagyon hiányoztak a találkozások a régi szakmabeli ismerősökkel, valamint a rövid és vidám eszmecserék. Bízunk benne, jövőre már a régi személyes formában kerülhet sor ezekre az igen hasznos és hangulatos rendezvényekre.