Már harmadik éve működünk közre a Országos Ajtonyi István Irányítástechnikai Programozó versenyen

Idén már harmadik alkalommal vagyunk az Országos Ajtonyi István Irányítástechnikai Programozó verseny, azaz közkeletű nevén, a PLC verseny közreműködői. Büszkék vagyunk rá, hogy a Gamma e rangos szakmai eseménynek, más neves cégek mellett, idén is a legmagasabb szintű, aranyfokozatú támogatója volt.  

 

Ezúttal egy logisztikai feladatot vittünk: egy 3x3-as raktárból kellett egy adott színű rakatot, a színszenzorokkal ellátott automatizált targoncával kiszállítani. A feladat nem volt egyszerű, egy csapat azonban frappáns megközelítéssel nagyszerű megoldással szolgált, így elértük célunkat, a feladat kihívás volt ugyan, de nem volt teljesíthetetlen.

Idén azért is volt különleges a verseny, mert a FIOM (Felsőoktatási Irányítástechnikai Oktatásmódszertani Egyesület) a vándorverseny mintegy három évtizedes történetében most először Szabadkára szervezte a vetélkedést, ahol a Szabadkai Műszaki Főiskola adott otthont a megmérettetésnek.

A feladatot összeállító kollégáink nagyszerű munkát végeztek, és velük együtt büszkék vagyunk rá, hogy a Gamma ennek a rangos szakmai eseménynek, más neves cégek mellett idén is a legmagasabb szintű, aranyfokozatú támogatója volt. Ha jövőre is kapunk rá lehetőséget, ismét szívesen vállalunk szerepet, hiszen egy ilyen remek hangulatú vetélkedő kialakításához mindig szívesen járulunk hozzá.