Megrendezésre került a IV. Automotive focikupa

Április 13-án, szombaton a Gammás válogatottnak az évszakhoz képest szokatlanul hűvös időben kellett helyt állnia a XVI. kerületi Ikarus BSE sporttelepen megrendezett IV. Automotive Focikupán, az autógyárak és autóipari beszállítók legrangosabb sportrangadóján.

Idén rekordszámú jelentkező – több mint 60 vállalat – nyújtotta be nevezését a kupára. A járműipar színe-javát felvonultató amatőr focitorna csoportmérkőzéseit tíz pályán, egyesével hat-hat csapattal rendezték meg.
 
Az aznapra betörő szeles, borongós idő a focistáknak sem jött kapóra, különösen próbára tette azonban a kisszámú szurkolóközönség táborát, akik kitartóan összesen 5 meccset szurkoltak végig.

Megrendezésre került a IV. Automotive focikupa

 

Megrendezésre került a IV. Automotive focikupa

 

Megrendezésre került a IV. Automotive focikupa

 


Csapatunk két győzelem és két vereség egyenleggel a csoportjából továbbjutott a legjobb 32 közé, és csak az egyenes kiesési szakaszban kellett búcsút venni a játéktól, mivel vereséget szenvedtünk az Opeltől.
 
Annak fényében, hogy vereséget csak a 3 kiemelkedően nagy autóipari konszern helyi állomásozású nemzeti csapatától, azaz az Opeltől, a Mercitől és a Boschtól gyűjtöttünk be, viszont az AVL Hungaryval, és a mezőkövesdi Leax Hungaryval szemben nyertesként kerültünk ki, az eredménnyel igencsak elégedettek lehetünk. Csoportunkban ráadásul olyan csapat is akadt, amely rögtön megfutamodott, ahogy meglátta a patinásan csengő Gamma Digital nevet, ill. ahogy felmérték – az erős mezőny láttán – az esélyeket.