Pályázati felhívás 2020 - Zalotay Péter Diplomadíj

A Gamma Digital Kft. 2018. évben Zalotay Péter Diplomadíjat alapított, melyet a 2020-as évben is meghirdeti. A díjra az Óbudai Egyetem azon jó, vagy jeles minősítésű szakdolgozatot vagy diplomatervet benyújtó végzett, nappali tagozaton tanuló hallgatói pályázhatnak, akik dolgozatukat 2020. évében védték meg az alábbi intézetek egyikében.

 

 • KVK Automatika Intézet
 • KVK Műszertechnikai és Automatizálási Intézet
 • BGK Mechatronikai és Járműtechnikai Intézet

A pályázaton az alábbi témakörökkel foglalkozó dolgozatok vehetnek részt:

 • Programozott ipari automatizálás
 • Járművillamossági és járműelektronikai technológiák
 • Mechatronikai rendszerek

A Gamma Digital Kft. a pályaművek közül azokat kívánja kiemelni, amelyek igényes, újszerű, előremutató, figyelemfelkeltő megoldásokat mutatnak be, dolgoznak ki.

 

Jelentkezés


 

A végzett hallgató a pályázatra közvetlenül jelentkezhet az alábbi dokumentumok benyújtásával:

 • A pályázat alapját képező szakdolgozat vagy diplomaterv PDF formátumban.
 • Kitöltött és aláírt pályázati adatlap szkennelt PDF formátumban (ld. a jelen felhívás mellékletében).
 • A szakdolgozat vagy diplomaterv konzulensi bírálata.
 • A pályázati részvételt támogató aláírt ajánlás szkennelt PDF formátumban, amelyet a záróvizsga-bizottság elnöke, az illetékes intézet igazgatója vagy a pályamű intézményi konzulense adott. Ennek az ajánlásnak feltétlenül tartalmaznia kell, hogy a pályázó a dolgozatát jó vagy jeles minősítéssel védte meg a záróvizsga-bizottság előtt.

A fenti dokumentumokat a pályázónak elektronikus formában kell eljuttatni Zolnai Katalin, HR vezető részére - aki kérdés esetén további felvilágosítást is tud nyújtani - a talent@gammadigital.hu email címre, vagy személyesen a Gamma Digital Kft., 1119 Budapest, Petzvál József u 56. számon található telephelyére.

Jelentkezési határidő: 2020. december 14.

 

Értékelési folyamat


 

Az értékelést a Gamma Digital Kft mérnökeiből álló minimum három fős Bíráló Bizottság végzi a beadási határidőt követő egy hónapon belül.

Az értékelést követően a Gamma Digital Kft. maximum három Zalotay Péter Diplomadíjat ad ki a jelentkezők száma és a dolgozatok műszaki értéke alapján. A bírálók a pályázatra beérkezett munkák közül színvonaluk alapján döntenek, ezért előfordulhat, hogy nem mindegyik témakörből kerül ki nyertes pályázó, illetve egy témakörben akár több dolgozat is díjazásra kerülhet.

A végső döntést a Gamma Digital Kft. megbízottja és az Óbudai Egyetem rektora (vagy megbízottja) közös egyetértés alapján hozza meg.

 

Díjazás


 

 • A jutalom 80 000 Ft, melynek átadására az értékelés/döntés után kerül sor.
 • Bronz emlékplakett, amelynek átadására a Gamma Digital Kft. ünnepélyes évnyitó gáláján kerül sor, amennyiben az esemény időpontjában érvényben lévő kormányzati intézkedések lehetővé teszik ezt.
 • Kiemelkedő pályamű esetén a Gamma Digital Kft. állásajánlatot is tehet a díjazottnak.

 

Egyebek


 

A Gamma Digital Kft. kizárólag a Bíráló Bizottság részére enged betekintést a pályaművekbe a pályázat elbírálása céljából. Harmadik személynek a beküldött dokumentumokat nem adja ki, azokat bizalmasan kezeli.

Dr. Szilassy László
ügyvezető igazgató

Gamma Digital Kft
H-1119 Budapest, Petzval J. u. 52.
Tel: +36-1-205-5786
www.gammadigital.hu