Schnell László Diplomadíj

A Gamma Digital Kft 2013. évben Schnell László Diplomadíjat alapított. 2020-ban is meghirdeti a pályázatot. Idén is Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem VIK Irányítástechnika és Informatika Tanszékén, Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszékén és az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén jeles és jó minősítésű szakdolgozatot és diplomatervet benyújtó hallgató pályázhat.

A pályázaton az alábbi témákkal foglalkozó dolgozatok vehetnek részt:

  • ipari irányítás- és vezérléstechnikai megoldások, PLC programozás
  • beágyazott rendszerek, HW és SW alkalmazások
  • Információs és Kommunikációs Technológiák, HW és SW elemei

 

Jelentkezés


A pályázatra a hallgató közvetlenül jelentkezhet a szakdolgozattal/diplomatervvel és a konzulensi bírálattal, valamint a pályázati lappal. Ezeket elektronikus formában kell eljuttatni Zolnai Katalin, HR vezető részére, a talent@gammadigital.hu email címre, vagy személyesen a Gamma Digital Kft., 1119 Budapest, Petzvál József u 56. számon található telephelyére.

 

Jelentkezési határidő


2021. január 11.

 

Értékelés


Az értékelést a Gamma Digital Kft megbízott szakértői teamja (3 fő) végzi a beadási határidőt követő 1 hónapon belül. Az értékelők a hallgató adatainak ismerete nélkül állítják fel a sorrendet.

 

Értékelési szempontok


A pályázó a jó és jeles minősítésű dolgozatával már bizonyította, hogy a munkája kiválóan teljesítette a kiírás szempontjait. A Gamma Digital Kft. a dolgozatok közül azokat kívánja kiemelni, amelyek az ipari irányítástechnikai alkalmazásban, vagy az ICT technikában igényes, újszerű, előremutató, figyelemfelkeltő megoldásokat mutatnak be, dolgoznak ki.

Az értékelés alapján a Gamma Digital Kft. alkalmanként maximum 3 Schnell László Diplomadíjat ad ki a jelentkezők száma és a dolgozatok műszaki értéke alapján. A bírálók a pályázatra beérkezett munkák közül színvonaluk alapján döntenek, ezért előfordulhat, hogy nem minden témacsoportban, illetve egy témacsoportban több pályázatot javasolhatnak a diplomadíjra.

A végső döntést a Gamma Digital Kft. megbízottja és az illetékes tanszék egy képviselője közös egyetértés alapján hozza.

 

Díjazás


  • 2020-ban a díj 80.000. Ft, melynek átadására az értékelés/döntés után kerül sor.
  • A Gamma Digital Kft. munkahelyi felajánlást tehet a Schnell László díjazottaknak.
  • A díj (üvegtábla és/vagy érem) átadására a Gamma Digital Kft. által rendezett ünnepélyes évzárón kerül sor, amennyiben az esemény időpontjában érvényben lévő kormányzati intézkedések lehetővé teszik ezt.

 

Egyebek


A Felhívást a tanszéki adminisztrációkon és a Hallgatói Irodában tesszük közzé.