A Gamma Digital idén is az Országos Ajtonyi István Irányítástechnikai Programozó verseny gyémánt fokozatú támogatója

Az április közepén Győrben, a Széchenyi Egyetemen megrendezett nemes versengésre idén is a Gamma Digital szállította a második nap programozási feladatát, mely egy, a cégünk által fejlesztett szimulációs környezetben összerakott szállító pályarendszert foglalt magában. 

 

A feladat nehézségi fokát soha nem könnyű megbecsülni, ezért megnyugtató visszajelzésként szolgált számunkra, hogy sikerült úgy összeállítani a feladványt, hogy az széthúzza a mezőnyt. A vetélkedő csapatok többsége egy széles középmezőnyt alkotott, egy csapatnak azonban teljesen hibátlan bemutatót sikerült alkotnia, két csoport esetében pedig csak kevésen múlott a legjobb csapathoz történő felzárkózás.

A hibátlan feladatmegoldással előálló Óbudai Egyetem „Kalapácsvető” csapata a közönségdíjat és a teljes verseny első helyezését is magának tudhatta. Ez utóbbi díjak közül a mi szempontunkból a közönségdíjnak van kiemelt jelentősége, ugyanis a szavazás lebonyolításában tevőleges szerepet játszott a versenyre delegált Gammás team. Az általuk újrakonfigurált szavazószoftver ezúttal is remekül teljesített, így a zsűri szakmai értékelésén túl, a résztvevő csapatok gördülékenyen tudták értékelni az elkészült munkákat.

A verseny szervezésében idén is aktívan kivettük a részünket, így ezúttal is büszkén viseljük a gyémánt fokozatú támogatói címet.

Amennyiben jövőre is megkeresnek minket, szívesen teszünk eleget egy, az ideihez hasonló meghívásnak! :-)