A GAMMA DIGITAL ügyvezetője nyerte el 2017-ben az ey, az év üzletembere különdíját

dr. szilassy lászló, a gamma digital ügyvezetője nyerte el az ernst & young az év üzletembere újgenerációs gyártástechnológiák különdíját. Az Ernst & Young Az Év Üzletembere díj idei kiírására az üzleti élet legkülönbözőbb szektoraiból érkeztek jelölések.

A Független Bírálóbizottságközülük választotta ki az ipar 4.0 területén elért eredményeinek elismeréseként az Újgenerációs gyártástechnológiák különdíj nyertesét,

Dr. Szilassy Lászlót, a Gamma Digital Kft. ügyvezetőjét.

Az EY Magyarország célkitűzése, hogy az EY Az Év Üzletembere díj, a 2017. november 30-án lezajlott gálát követően, a díjazottak, a program részvevői, valamint az üzleti élet elismert szereplőinek részvételével átfogó, hosszú távú programmá szélesedjen.

Dr. Szilassy Lászlót, a Gamma Digital Kft. ügyvezető
Dr. Szilassy Lászlót, a Gamma Digital Kft. ügyvezető

A hazai gazdaság stratégiai fejlődési területeinek megfelelően, idén ezért a fődíj mellett négy különdíjat is kiosztott a zsűri

  • az életminőség fejlesztése,
  • a vásárlókkal közös értékteremtés,
  • az újgenerációs gyártástechnológiák és a
  • digitális alapú okos megoldások alkalmazása terén kiemelkedő vállalatok vezetői számára.

A Független Bírálóbizottság Dr. Szilassy László, a folyamatirányítási egységeket fejlesztő Gamma Digital ügyvezetőjének tevékenységét ismerte el az EY Az Év Üzletembere Újgenerációs gyártástechnológiák különdíjjal.

Az EY bíráló bizottsága közzétételében méltatta, hogy a vállalat eredményei azon felismerésen alapulnak, hogy az ipar 4.0 keretrendszerében számos, egymással nem kompatibilis rendszert szükséges összehangolni, ami a szokványos gyártási keretek között lehetetlen. A Gamma Digital termelésirányítási rendszerei korszerűség és innovatív megoldások tekintetében a világ élvonalába tartoznak.

Szilassy úr nagy megtiszteltetésként élte meg az elismerést és a gála alkalmával kifejezte arra vonatkozó örömét, hogy milyen nagyszerű érzés közel 100 magasan képzett, a modern ipari megoldások mellett elkötelezett és újításra kész szakemberből álló vállalkozás ügyvezetőjének lenni. Elmondta, hogy az ő személyes díja egyúttal az egész összetartó csapat teljesítményének elimerését is jelenti, melyért őszinte köszönettel tartozik.