Gamma Digital a Bét50 kiadványban

A Budapesti Értéktőzsde 2016-ban azzal a céllal készítette el először a BÉT50 kiadványt, hogy a hazai gazdasági szféra kiemelkedő teljesítményt elérő vállalkozásait bemutassa. Az idén már harmadik alkalommal megjelenő 50 cégbemutató között - kétoldalas bemutatkozásával - a Gamma Digital is szerepel.

A Budapesti Értéktőzsde elkötelezett támogatója a növekedési potenciállal bíró hazai kis és középvállalatoknak, amely abban is kifejezésre jut, hogy a BÉT 50 kiadványt az eddig megjelenő kiadványokban szereplő középvállalatoknak szervezett konferencia keretében mutatták be. A nap során - melyen mi is a résztvevők sorában voltunk - számos gazdaságpolitikai irányvonalat és trended bemutató előadást lehetett meghallgatni, illetve a témába vágó workshopokon is részt lehetett venni.

Gamma Digitál BÉT50

Alapvetően a KKV-k sajátosságai, valamint a növekedés lehetőségei álltak a figyelem középpontjában, kiemelve, hogy a magyar középvállalatok komoly döntési helyzetben vannak. A magyar gazdaságban egyszerre jelentkezik ugyanis a munkaerőhiány, a digitalizáció és generációváltás kihívása.
 
Összességében, érdekes információk, újszerű megközelítések birtokában, és inspiráló beszélgetésekkel gazdagodva tértünk vissza a találkozóról.
Köszönjük szépen a lehetőséget, a kitekintést a modern gazdasági folyamatok irányába.

 

Cikk letöltése