V. Automotive Focikupa 3. helyezés

Nagy bravúrt ért el a Gammás válogatott a szeptember 12-én megrendezett V. Automotive Focikupán. Lendületes és igen lelkes játékkal, csoportjában veretlenül lett csoportelső a Gammás csapat, a kieséses szakaszban pedig végtelenül fáradtan, de egyáltalán nem csüggedten hétméteresekkel értek el a Continental makói leányvállalatával, a Contitech Fluiddal szemben 3. helyezést.

Ahogy elmesélték, őket is meglepte, hogy 44 csapat közül ilyen előkelő helyezést értek el, mely meglátásuk szerint a remek csapatmunkának, különösképpen az egymást támogató hozzáállásnak volt köszönhető.

V. Automotive Focikupa

A fiúk eleve jó hangulatban indultak neki a napnak, és nem feszültek rá a játékra. Az első meccseken már az elején előnybe került a csapat, így a jó kezdés lendületet adott a folytatáshoz.

A mérkőzéssorozat rendkívül fárasztó volt, de az idő előrehaladtával szerencsére nem csak a Gammás csapat érezte teljesen kihajtottnak magát. Az aznap lejátszott 8 meccs között ugyanis csak 5 perces szünetek voltak, és egész nap rendkívül meleg volt. A forróságot még a lábuk alatt is érezték, mert a műfűben a fekete granulátum már néhány meccs alatt magába szívta a nap melegét.

V. Automotive Focikupa

Minden megpróbáltatás ellenére a feldobott alaphangulat egész nap kitartott, és bár utólag már összemosódik a sok játék, az mindenképp megmaradt belőle, hogy fergeteges nap volt, melyet szívvel-lélekkel csináltak végig valamennyien.

Halkan azért hozzátették, „egy ideig köszönjük, egy nap - egy meccsnél többet nem kérünk”.